Egy ponttal kapott ki a MAFC

Férfi NB I. A-csoport, Középszakasz, Alsóház

Férfi NB I. A-csoport, Középszakasz, Alsóház

Az alsóház ötödik fordulójában, vasárnap este a Jászberény fogadta az újonc MAFC-ot. Végig fej-fej mellett haladt a két gárda, hol a hazaiak, hol a vendégek vezettek pár ponttal. A végén a kék-fehérek voltak a szerencsésebbek, így Bencze Tamás egy ponttal nyert, tehát győzelemmel és 11. hellyel zárta az idényt.

FAIRIUM Jászberényi KSE – MAFC 83-82 (21-20, 14-23, 30-24, 18-15)
Belvárosi Általános Iskola, 500 néző
Vezette: Frányó P., Vida B., Sallai I.
FAIRIUM JKSE: Ware 12/6, Horváth Á. 26/18, Kerpel-Fronius 12, Dramicsanin 11/3, Cseh 8. Csere: Szögi 10, Sonyák 2, Nárai -, Mladenovics 2.
MAFC: Tursics 9/9, Hunter 12/6, Misek 6/3, Fodor 4, Toutziarakisz. 19. Csere: Lakosa 10, Lakits -, Brown 22/9.

Bencze Tamás a FAIRIUM JKSE edzője: Fontos volt számunkra, hogy győzelemmel zárjuk az évet, bár ennek a találkozónak már nem volt tétje számunkra. Örülök, hogy ez sikerült. Köszönet a város és az egyesület vezetésének, a játékosoknak és a szurkolóknak, hogy egy nehéz év végén együtt ünnepelhetjük a 11. helyet. Ez talán furcsán hangzik, de tényleg nagyon nehéz éven vagyunk túl, s mindent egybe vetve, számunkra ez komoly eredmény.

Stefan Timbus a MAFC edzője: Gratulálok a Jászberénynek. Mi ugyan többször, több ponttal is vezettünk a mérkőzés során, s talán el is hittük, hogy jobbak vagyunk, mint ellenfelünk, ám egy tapasztalatlan csapat akkor sem lazíthat, amikor 10-12 ponttal vezet. Sajnos előnyünket nem tudtuk megtartani.

Forrás>>>>

Kategória: FÉRFI KOSÁRLABDA NB I
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás